top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

2023:s första utställning spikad!


Bild från Julshowen 2022


Och det blir en form av dubbelutställning i Järna i samband med Svenska Hamstersällskapets årsmöte, där det dels kommer att vara en "vanlig" utställning med placeringar med internationella domare från Finland och en s k "certutställning", dvs man får bara en bedömning samt chans till att samla cert till championtitel", med svenska domare - hur bra! Dessvärre hoppas jag ju att en av mina stjärnor - Picus Ilona - är mamma då, men det kan inte hjälpas. Våra nya stjärnor får sin chans att glänsa lite och vi håller tummarna för att Nypons päls är i skick!


Man får testa att ställa ut utan att behöva vara medlem och vill man inte ägna en hel dag åt att vänta (hamsterutställningar är helt ärligt rätt tråkiga om man inte har någon uppgift), så kan man alltid "skicka med" hamstern med mig. Nu när det är så "nära" så kan man även åka dit själv och vara med ett tag och sedan kan jag ta med hamstern och möta upp när utställningen är klar eller meddela när det börjar dra ihop sig till prisutdelning och det är dags att komma och hämta :)


Läs mer om utställningen och domare - själva anmälan öppnar i början av januari

Svenska Hamstersällskapet bjuder in till årsmötesutställning

lördagen den 25/2-2023


Plats: Rönneberga Bygdegård, Järna


Domare Internationella utställningen:

Guldhamster Junior Standard och Guide - Jatta Juutilainen (Finland)

Guldhamster Senior Standard och Ost - Jessica Gullblom (Finland)

Campbells och Vintervit - Kira Karppinen (Finland)

Roborovski och kinesisk - Saana Kankare (Finland)

Gerbil och Exotic - Emma Sederlin (SHF)


Certutställningen m svenska domare:

Guldhamster - Ann-Charlotte Ling Forsgard

Dvärghamster, Gerbil och Exotic - Sebastian Mårtensson

(vi reserverar oss för domarändringar)

Information om definitiv fördelning, incheck etc mejlas till alla deltagare senast onsdag 22/2


Anmälan: Anmälan sker i vår utställningsanmälan som du hittar i stamboken. Detta gäller även om du provställer utan att vara medlem, eller om du inte har fått din inloggning till stamboken ännu.


Avels- och uppfödargrupper anmäles innan sista anmälningsdag till lotta@geishas.se


Sista anmälningsdag: Onsdag 15/2. Efteranmälan är möjligt: 16/2-19/2

Sista betaldag: Anmälningsavgiften betalas in via Swish 1231550342 senast söndag 19/2. Observera att gruppanmälningarna betalas på plats.


Anmälningsavgift:

Internationella utställningen: 70 kr/djur/domare, 70 kr per avels-/uppfödargrupp (Observera att en hamster som ställs i uppfödar- eller avelsgrupp även måste anmälas till standardklass).

Efteranmälan: 90 kr/djur/domare


Certutställningen:

50 kr/djur/domare


I övrigt gäller sedvanliga utställningsregler, se hemsida. Observera att du genom din anmälan medger att bilder på din hamster/gerbil kan komma att publiceras på föreningens hemsida/sociala medier.


Årsmötet kommer att hållas i samband med utställningen. Anmälan till mötet (endast för medlemmar) sker på mail till lotta@geishas.se

138 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page