top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Anmält till SHFs SM i Vretstorp 1/10!
Har bl.a anmält några av mina campbells - spännande! :-D

Det är dock supertrist att det krockar med SHFs utställning i Landskrona, men vi prioriterar SM + att vi nog ändå inte orkat åka dit med 6 timmars restid enkel väg... Zzzzz.. Vet hur slut man varit när man stigit upp mitt i natten när det varit utställning i Göteborg, dit det är 5 timmar och sedan är på utställning en hel dag och sedan ska hem. Det är klart att man hade kunnat göra en övernattning, men för bara en enkel utställning vet jag inte om det är värt det. Men man har helt klart blivit en nörd. Vet när jag började ställa ut. Då var min maxgräns utställningar på 2 h avstånd. Men... ja, det har ju förändrats! LOL


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page