top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

HofS Elddís har fått ungar!I går den 11/11 kl 11 på kvällen födde Eliddís sina ungar! Efter en kvick sneakpeak så kan vi konstatera ett gäng små marsipangrisar och en mamma som verkar ha förlorat en del blod men ändå mår bra.


Nu börjar den 14 dagar låååååånga väntan på att kunna andas ut och att få se hur många av varje kön det egentligen blev, få en första föraning om färger och hårlag!


Chessy har inte fått några ungar, men det kan komma i natt också, även fast vi inte har några större förhoppningar om det. Hon får helt enkelt bli en mysig kelhamster istället!


Caudry ska också få sitt sista försök, och vi kommer att testa med Queens Real, som vi tror kommer att komplettera hennes storlek bra. Han bär också på svart, och choklad!, så vi hoppas på att få även svart och umb i denna kombination - om det nu blir något, vill säga.


Men innan dess väntar vi med spänning på Genies & Futures kullar! De förväntas föda om två dagar, den 14/11. Dessa två kullar förväntar vi oss mycket av, så det är en spännande tid nu framöver. Den 25/11 kollar vi könen på Elddís kull och på lördagen är det sista SHS-utställningen; Julshow i Kumla!


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page