top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Inte alltid lätt...


Vackra Picus Ilona som är en av honorna vi letar brunst på just nu <3


Igår brunstade guldhamstern Xena, men Kaburu var bara intresserad av att tvätta henne och slicka på burbotten, så jag misstänker att han är lite för gammal för mer, vilket innebär att jag behöver leta ny hane. Igen. Mina andra egna hanar går inte att använda av olika anledningar (släktskap osv). Denna helgen åker jag dock bort, så den är "körd".


Ilona visade upp ett konstigt beteende jag aldrig sett förut, hon liksom ålade sig för Nypon. Det blev absolut inget slagsmål men iom att hon inte ställde upp sig så får det bli nytt försök i kväll.


Turmalin mår fint och dräktigheten verkar ha varit en boozt för henne :-D Hennes bågar har fått riktigt fin glöd, helt plötsligt. Fascinerande, alltid lär man sig/får vara med om något nytt!


Mina tankar går annars till Andromeda's, som nu förlorat en hel kull. Mamman råkade ut för mjölkstockning, vilket ledde till att hon övertvättade sina ungar pga smärta, vilket i sin tur ledde till att ungarna fick sår och dog. Tyvärr upptäcktes orsaken efter att den sista ungen avlivats, så det blir en tragisk påminnelse om att det är många saker som kan gå snett vid avel och många parametrar som behöver stämma.11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page