Sök
  • Tina

Internationell dubbelutställning 9/11Vår egenuppfödda HofS Geb - dubbel-BIS-vinnare!

I lördags åkte vi till Göteborg tur och retur för den internationella dubbelutställningen som Svenska Hamstersällskapet anordnade i samarbete med fantastiska Ale Zoo i Älvängen. Vi hade med oss tre guldar och en duprasi och är minst sagt nöjda med resultatet!


Vår egenuppfödda HofS Geb vann BIR för både svensk och dansk domare och - otroligt nog - kammade även hem båda BIS:vinsterna! :-D Vi är otroligt glada och stolta och tacksamma!


Nu håller vi ödmjukt tummarna för att hans päls håller sig i trim till årets sista SHS-utställning i Kumla den 30/11, så kanske han har chans att placera sig högt på Årets guldhamster 2019-lista! :-D Meeen... med långhår vet man ju aldrig, som sagt, så det är som sagt bara att hålla tummarna!


Våra andra då?


Jodå, vår finska import Ryssgubbe ställdes bara i utställning 1 och där fick han cert och blev BIR-2!


Vår blivande avelshane Queens Real (uttalas Re-All) blev BIR-2 i utställning 2!


Och lilla duprasin Bae ville inte bli upplockad och missade därför en guldstjärna i Exotic-klassen.


Vår BBeauty's Alasco, som vi samäger med Zoohyddans och CoffeeBreak's, blev BIR-OST i båda utställningarna och även BIS-OST-2:a i bägge utställningarna!


Imorgon får vi se om Chessy & Elddis har fått små bebisar eller ej <3


Vidare var jag uppe i natt och testade att para Caudry. Hon höjde svansen och stod stilla lite grann, men det var inte helt klockrent utan hon gick omkring mycket, så vi är osäkra på om hon var på väg ur eller in i brunst, så vi gör nya försök under veckan och ser hur det går.

1 visning

Senaste inlägg

Visa alla

Sommaruppdatering

Denna sommar har hittills inneburit både ris och ros. Det negativa är att vi förlorat två kullar samt fått en kull med bara 1 unge samt en hona som gått helt tom. Däremot har vi fått tillfälle att köp

Contact

+46 709 419 409

©2018 by HamstersofSweden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now