top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Nästa utställning i Norrtälje 20 maj!

Nästa SHS-utställning är i Norrtälje på Brogården (Roslagsbrovägen 147). Sista anmälan nu på söndag 14/5. Härligt att inte ha så lång resväg för oss som bor i Stockholmsområdet!


Som vanligt hjälper vi gärna dig med HofS-hamster med gratistransport. Anmälningsavgiften till standardklass är 60 kr och första gången man testar att ställa ut behöver man inte bli medlem (Gäller inte SM och Nordic - där måste man vara medlem för att få ställa ut).

Åskådare är välkomna att kika in och det är inget inträde. Utställningen börjar kl 10:00 men deltagande hamstrar måste vara på plats innan för att "blåsas in", dvs checkas av så att de inte har någon synlig sjukdom eller ohyra. Detta brukar ske mellan 08:30-09:30, men man får meddelande om exakt tid senast kvällen innan.


Vi själva har denna gång anmält "enbart" 7 hamstrar då övriga är upptagna med att vara mammor eller är färdigmeriterade/inte i päls - "abret" med att ha långhårshanar :-D


Och jo... visst låg det ett gäng med rosa bönor även i Shimizus bo när vi kikade igår kväll :-D

En kul grej är att Shimizus syster Sokaiya, som exporterades till Holland, blivit parad SAMMA dag som syrran och med en kullbror till Grimmreaper, som är pappa till Shimizus kull. Den hanen heter Grizzly. Ska bli väldigt spännande att kunna jämföra "utkomsten" av dessa två parningar.


Nu börjar 14 dagars ångest då allt kan hända dessa dagar - håll tummarna!

96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page