top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Planerade parningar-sidan är uppdaterad!


Cheap Monday som bebis - foto från Aviors


Sidan om planerade parningar är uppdaterad! Kharma, som numera ägs av fodervärden Eva, är ju parad med finska importen Puukiipijä, och har gått upp fint i vikt, så förhoppningsvis kommer ett gäng med rosa bönor på lördag den 20/8. Jag ska själv ha en hamster från den kullen och även Nathalie med Antibes, som tidigare ägde Puukiipijä. Så otroligt tacksam över att jag fick ta över Kip, som han numera kallas :)


Sedan har ju även vår fina svarta långhårshona Aviors Cheap Monday varit iväg och blivit parad med HofS Quentin, aka Bob! En underbar långhårshane i färgen cinnamon som är en suuuuperchill hamster som jag hoppas ska nedärva detta till sina ungar.


Bob har inte blivit utställd, men kullsyskon från Q-kullen har blivit utställd med mycket gott resultat. Bl.a är syster Queenie internationell Grand champion och ena brorsan blev Bästa Veteran på SHFs senaste utställning.


Bob är dock mer än 1,5 år så det är alltid en risk att han är steril, samtidigt som jag gillar att använda äldre hanar som man vet är friska. Blir det inga ungar i denna kombination kommer vi dock att testa en annan hane till Monday.


Näst på tur att paras är HofS XOXO och där har jag inte riktigt bestämt hane ännu :) Hon är en rätt ljus nf, så jag vill gärna balansera upp det.


Jag kommer även att hjälpa Ivis fodervärd att ta sin andra och sista kull och det blir tillsammans med HofS Targaryen Rhaegar, som jag kommer att låna in denna vecka.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page