top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Resultat SHS utställning i Gävle

Vi är supernöjda med våra fina resultat på Gävleutställningen, se sammanställning nedan. Vi är givetvis jätteglada över vår nya avelshane Puukipiijäs fina resultat, att han vann BIR samt även blev BIS-2:a överträffade våra förväntningar, och vi ser nu fram emot hans avkomma tillsammans med Tarinans Kharma ÄNNU mer och jag hoppas att han nedärver sitt fna temperament och hans underbara långhårspäls, som är lång även på ryggen.


Lokalen var superbra - toppen att Anna "hittade" den - Tilde hade gjort ett superbra jobb med sponsorer och priser och Elin var en klippa som vanligt beträffande att snyggt ställa upp priserna och assistera vid prisutdelningen. Sedan ett tack till alla andra som hjälpte till!


Min första sittning som domaraspirant för guldhamster standard gick fint, så jag ser fram emot fler gånger även om Ingunn tyckte att jag var färdig för uppdömning så håller jag inte riktigt med ;-)


Näst på tur står SHS SM i Uppsala den 27/8. Som vanligt gäller att jag gärna hjälper er som vill ställa ut er HofS-hamster, så kontakta mig gärna via Messenger eller sms :)

Result SHS Gävle 2022-08-04

Puukiipijä: BIS-2, BIR-1, Bästa senior & cert

HofS Z Waltari GU21: BIR-4, cert

HofS Xenobia GU24: BIR-5, cert

HofS Xaar GU22: Cert

HofS XOXO GU18: Cert

HofS Z Apocalyptica GU19: Cert

HofS Z Sonata Arctica GU20: Cert

HofS Yksi GU2: Kvalitet 1

Uppfödargrupp: GU19, GU20, GU21 & GU22: HP!

Cantata's Lucyfur, roborovski, BIS-5, BIR-1

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page