top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Samåkning!Vi har sett att det finns ett behov av samåkning till t.ex årsmöten och utställningar och tänkte nu erbjuda skjuts från Stockholm. I första hand till våra hamsterköpare, eftersom vi såklart vill prioritera att de kommer ut på utställning, men i mån av plats även till andra intresserade.


Det första eventet vi erbjuder samåkning till är SHFs Årsmöte med tillhörande bedömning av hamstrar. Det är redan nu på lördag och börjar kl 10.00. Det är 2,5 timmes bilfärd, så vi kör samling 07:00 vid Hallonbergens centrum (t-bana Hallonbergen, blå linje 11 mot Akalla). Det är alltså ingen vanlig utställning i samband med årsmötet, men en bedömning med utdelning av cert och ck i standard och"A":n i petklass. Eftersom det bara är en bedömning kostar det endast 20 kr/djur/klass och det är ett utmärkt tillfälle att samla cert och ck (krävs tre stycken varav ett när hamstern är junior för att kunna samla till en titel till sin hamster).


I mån av plats kan vi även erbjuda skjuts enbart till din hamster/hamstrar ifall du inte har möjlighet att själv medverka på plats eller vill köpa en hamster från uppfödare som bor långt ifrån Stockholm men som kommer att vara på plats vid årsmötet. Även här sker hämtning/lämning vid Hallonbergens Centrum - 07.00 på lördag morgon. Ankomsttiden oklart, eftersom vi inte vet när utställningen är klar. Skicka gärna DM på Instagram eller Facebook, då vi inte är inne här lika frekvent.


Kommande event vi eventuellt kommer att erbjuda samåkning till:


9/2-19 SHS Årsmöte lördagen den 9/2. Det är dock ingen utställning då.

2/3-19 SHF Utställning i Uppsala.

9/3-19 SHS Utställning - lokalisering oklart.

30/3-19 SHF Utställning i Skåne (Oklart i dagsläget ifall vi åker)

4/5-19 SHF Utställning i Värmland (Oklart i dagsläget ifall vi åker)

8/6-19 SHF Utställning i Björketorp (Oklart i dagsläget ifall vi åker)

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page