top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Snart dags för utställning igen!

Nu har nedräkningen börjat för Alla Hjärtans dag-utställningen i Valbo den 15 februari. Vi samåker upp tillsammans med två ur styrelsen; Marie med uppfödningen Chibi-chans och Ulrika med CoffeeBreak's - det kommer att bli riktigt skoj!


Det är debut för utställningsvärden Denise, men hon har verkligen varit superduktig och ordnat på fint med sponsring och fix - sådana människor ger mig energi! :-D


Jag själv ska vara utställningsvärd för utställningen i Stockholm den 21 mars, så jag har redan börjat jobba på den så smått.


I Valbo kommer vi att ta med oss ett gäng hamstrar. Till denna utställning är även K-kullen gamla nog att följa med, så det kommer att bli spännande!


Vi håller även på att leta fler avelsdjur och har dialog med både brittiska och holländska uppfödare, så vi får se vad det blir. Vi vill ju inte ta hem några "leftover-djur", utan djur som kan tillföra något i vår avel, så vi är rätt "kinkiga". Samtidigt förstår vi att perfekta djur inte finns, men det måste finnas i alla fall är något som är "wow", antingen i färg, huvud, typ eller päls.


Samtidigt håller vi även på att jobba med Svenska Hamstersällskapets hemsida, så jag hoppas att vi har kommit en bit och ev. kan släppa den först versionen före sommaren. Om det är något område ni särskilt "brinner för" och skulle kunna tänka er att skriva om/bidra med bilder etc, så är ni varmt välkomna att hjälpa till. Hör av er till ordförandemejlen eller till mig på messenger.6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page