top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Snart utställningsdags igen!

På söndag är det dags för utställning i Vretstorp igen - SHF arrangerar. Jag har som vanligt anmält ett gäng, bl.a sådana som inte varit på utställning alls samt sådana som som ställts ut enbart för SHS samt några som vi "jagar" cert eller ck för ;-) Jag gillar att ställa mina djur för flera olika domare, så att man får en mer komplett bild.


Jag samåker med bästa Marie från Chibi-chan, vilket är roligt då tiden alltid går snabbare när man har någon att prata med. Annars brukar jag ha en ljudbok istället för ren musik - det är också himla bra.


I helgen kommer hamsteriet även att få tillskott av två nya hamstrar; Aviors Brave Brix, samt CALA's Arya of Sweden. Det ska bli så kul att få lära känna dem! :-D



18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page