top of page
Sök

Utställningsplaner

Utställningssäsongen är i full gång och vi har redan deltagit på en del med goda resultatl De kommande utställningar som vi planerar att delta på framöver är:


30/7: Svenska Hamsterföreningens jubileumsutställning på Blå Wingen i Knivsta. Det är brittiska domare, vilket är jättespännande, och även chans till bedömning av den svenska domaren Linda Kaufeldt, dvs chans till både internationella och nationella cert och ck. Dock är den svenska bedömningen enbart en bedömning och ingen placering kommer att ske.


Sista anmälningsdag är den 15 juli och jag ser gärna att många HofS-hamstrar anmäler sig, så PM ifall du behöver ha hjälp. Man behöver inte bli medlem i SHF utan kan testa på att ställa ut. Det kommer att vara mycket kringarrangemang såsom hamsteragility, gerbilrace, fiskdamm, loppis etc, så har ni tänkt att testa på någon SHF-utställning är det denna ni bör göra det på!


6/8 Svenska Hamstersällskapets utställning i Gävle.


27/8 Svenska Hamstersällskapets SM i Uppsala!


1/10 Svenska Hamsterföreningens SM i Vretstorp!


29/10 Svenska Hamsterföreningens utställning i Värmland (vi är fortfarande lite osäkra på om vi kommer att åka på denna i skrivande stund).


5/11 Svenska Hamstersällskapets Halloween-utställning i Stockholm.


10/12 Svenska Hamstersällskapets Julshow (utställning) i Vretstorp.


I mån av plats finns det alltså möjlighet att få transport vid ovan tillfällen. Våra hamsterköpare och HofS-hamstrar åker gratis, övriga betalar 150 kr/transport eller enligt ök.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page