top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Vad kostar det hos veterinären?

...är en vanlig fråga på de olika hamsterforumen och till mig som uppfödare. Sanning och säga är att det varierar en hel del beroende på vilken klinik det gäller. Nu vill vi tipsa om en hemsida som heter Vetpris. Det är en plattform som är till för djurägare, kliniker och försäkringsbolag. Deras mål är att skapa samarbete och transparens, samt att öka kunskapen och kvaliteten inom vården av djur. Som djurägare kan du enkelt hitta kliniker i Sverige, Norge och Danmark som erbjuder kirurgi och behandlingar när du behöver det, samt som har öppet dygnet runt och har jourtelefon tillgänglig dygnet runt.


Med deras intuitiva karta och sökfunktion kan man söka på specifik vård och få en uppskattning av priset för de olika ingreppen.


Genom att skapa ett konto på vetpris.se kan man samla sina djurs behandlingar för större översikt på djurets nuvarande vård och dess historik. Man bör dock tänka på att priserna som anges på Vetpris är exempelpriser och att det alltid är den behandlande aktören som gör bedömningen vilken vård ditt djur behöver.


Den slutgiltiga kostnaden kan därför variera. Grundarna av Vetpris tror att alla gagnas av en öppen och tydlig dialog om kostnader för veterinärvård.

Vetpris hemsida hittar ni HÄR


Tips på bra exotic veterinärer hittar ni HÄR


Tips på hur man väljer försäkring HÄR

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page