Sök
  • Tina

Vi håller tummarna för Catwoman!

Vi gjorde en liten sista check av Catwoman aka Cattis igår. Hon är beräknad om två dagar och har gått upp 53 gram och ser väldigt dräktig ut, så nu håller vi bara tummarna för att allt går bra!


I Catwomans kull var de 11 stycken, så det är väl någonstans runt den kullstorleken jag förväntar mig, men man vet aldrig!


J-girl är fortfarande väldigt hemlighetsfull, men vi lyckades få en liten tjuvkik i hennes bo och hann se 5-6 ungar som alla levde. Nu önskar vi att vi kunde snabbspola framåt 14 dagar!


Dessa två kombinationer har jag verkligen höga förhoppningar på, Hiccup har underbar personlighet och bär på suveräna linjer som jag tror kompletterar J-girls väldigt väl, och Catwoman x Geb är också en kombination där de kompletterar varandra väldigt väl!


Men tills vidare får vi nöja oss med att gosa med Isadis två ungar som blev 3 veckor i tisdags! De har två olika personligheter. Náttfari, sobelhanen, är mer nyfiken och redo för upptåg, medan Nóri är lite mer försiktig och laidback. Vi har även beslutat oss för två familjer som kommer att få köpa dem - vi bibehåller avelsrätten och kommer att ta med dem på utställning.


Då det är långhårshanar är det viktigt med familjer med förståelse och intresse och det är även viktigt att man följer våra kostråd etc, så att hamstrarna utvecklas på ett bra sätt, så det är verkligen ett förtroende från vår sida.


Vi har både bra och dåliga erfarenheter av fodervärdar, så vi hoppas verkligen att det kommer att bli bra och vi kommer också att kräva mer regelbundna uppdateringar än vad vi gjort hittills, för att säkerställa att allt går bra :)

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

OBS! Pga höjda bensinpriser tar vi fr o m 1 mars 2022 ut 150 kr/transport då vi tar med andras hamstrar till/från utställningar eller person inkl hamster. Rabatt vid fler transporter kan diskuteras. V

Det blev tyvärr bara två ungar av sex som överlevde i W-kullen, som fick Halloween-tema. Tre av ungarna dog i svällmage och den fjärde var bara "ynklig". Jättesorgligt, eftersom det fanns två riktigt

I lördags blev V-kullen 2 veckor och öppnade ögonen. Vi kunde konstatera att det är en nf umb-hane (ska förmodligen till Finland) samt 1 sobelhona och 1 sobelhane. Namntemat blir travhästar på V; så d