Att köpa hamster av ossrik 4

Våra hamstrar levereras med registrerad stamtavla, övergångsfoder, en informationsfolder samt en "engångstransportbur" med bottenmaterial från uppväxtburen som du häller ut i er egna bur för att skapa trygghet.

Du får givetvis livslång support och vi ställer även upp som gratis hamstervakter för våra egenuppfödda hamstrar hela deras liv, givetvis i samråd så att vi inte själva är bortresta. Vi tar dessutom gärna med hamstern på utställningar ifall ni inte själva kan åka - hämtning och lämning hos oss :)

Innan du kontaktar oss för att köpa hamster vill vi att ni är ense om i familjen att ni ska skaffa en hamster. Vi säljer ej till personer under 16 år utan målsmans tillstånd. Vi vill också veta om hamstern är till sällskap, utställning eller avel. Vi hjälper gärna till ifall ni är nybörjare och ger råd, men kommer inte att sälja till dig som tänkt ha gallerbur, en bur som inte uppfyller våra rekommendationer eller ett hjul av galler/nät eller ett hjul som är mindre än 28 cm i diameter till guld och 18 cm i diameter till dvärghamster. Vi vill vidare att ni garanterar god omvårdnad, mycket gos och varierad kost :-D

En guldhamster från oss kostar 400 kronor och duprasis 600 kr. Till skillnad från många andra uppfödare kan du inte tinga någon hamster i förväg utan enbart ställa dig på intresselista.

 

Intresselistan öppnas först när kullen är minst 14 dagar gammal. Mycket kan nämligen hända på tiden från parning till att ungarna är leveransklara, allt från att den parade honan går tom, dör eller dödar sina ungar till att personer på intresselistan inte orkar vänta längre utan köper hamster någon annanstans och att egentligen intresserade personer väljer att söka vidare för att intresselistan är alltför lång.

 

För att slippa skicka och invänta svar från alla på en väldigt lång lista har vi alltså därför lagt om vår taktik för att slippa lägga onödig tid på ren administration. Den tiden vill vi lägga på att ge god omvårdnad åt våra hamstrar istället :)

 

 Vi uppdaterar kontinuerligt vår instagram- och Facebook-sida Hamstersofsweden med senaste nytt om våra parade hamstrar och aktuella kullar och informerar om när man kan ställa sig i kö. På så vis kan man alltid få snabbt besked om det finns en hamsterunge eller ej!

Hamstern hämtas hos oss i Sundbyberg om inte annat avtalas. Vi är öppna för att hjälpa till att ordna transport eller t o m mötas upp och vi deltar ofta på utställningar runtom i hela Sverige. Vi har hamstrar som bor i Skellefteå såväl som i Göteborg och har även exporterat hamstrar och duprasi utomlands :) Vi förbehåller oss dock rätten att neka till köp om inte allt känns rätt.

Vi vill gärna fortlöpande ha kontakt med våra hamsterköpare för att kunna stötta er men också för utvärdera vår avel. Ifall ni inte kan ha kvar hamstern vill vi att ni i första hand kontaktar oss, så kan vi hjälpa er med att den får ett bra hem alternativt ta tillbaka den. 

Varje uppfödd kull taggas med hane x hona, t ex #chiccoxdacia, så att man lätt kan se alla bilder som är kopplade till sin egen hamster, från den är 14 dagar och framåt, och även se hur kullsyskonen utvecklas!

Contact

+46 709 419 409

©2018 by HamstersofSweden. Proudly created with Wix.com