top of page

Till salu

GULDHAMSTER, uppdaterat 2024-06-05

 Här hittar du våra kommande/planerade kullar samt aktuella datum, dvs där parning ej ännu skett.

FÖDDA GULDHAMSTERKULLAR:

P2-kullen

e: Mapilamis Snöklocka, Caramel bandad satin långhår

u: HofS Frapin Millesime, nf långhår

Födda: 2024-05-03

Flyttredo: 2024-06-07

Följ kullen på #snöklockaxmillie

Endast en hane kvar! Bilder och filmer på instagram!

Obs! Är senaste uppdateringsdatum gammalt? Ta och kika på vårt instagramkonto - vi är duktigare på att uppdatera där :)

VIP

Tidigare hamsterköpare som vi haft bra kontakt med är alltid VIP hos HofS. Det innebär att man får förtur (efter uppfödare) att välja hamster samt har ett lägre inköpspris. Det är vårt "tack" för att ni är så himla bäst!

Plaas tt ras i slutet av januari 2

AVELSHANAR

Ibland lånar vi ut våra hanar till avel med andra uppfödares honor.

Krav: Honan ska vara registrerad och utställd med lägst kvalitet 1. Ersättningen varierar beroende på utlånad hanes meriter och ifall stammen på honan passar in i våra egna avelsmål. Vanligtvis är det en unge (då är vi alltid nr 2 att välja unge efter uppfödaren), utbyte av avelshane alternativt ekonomisk ersättning. Låntagaren ansvarar för hämtning och lämning av hanen. För mer info, kontakta oss.

Aktuell utställning just nu: Internationell utställning SHF Knivsta 13 juli!

Vill du ställa ut din HofS-hamster? Kontakta oss så hjäper vi dig!

OBS! PGA smittorisk har vi stängt hamsteriet för besök av typen  "hälsa på och se hur vi har det". Vi tar fortfarande emot besök för hämtning av bokade hamstrar.

I mån av plats erbjuder vi transporter till/från utställningar för övriga personer med hamster. Detta kan vara ett bra sätt att kunna ta sig till en utställning dit det inte är så lätt att ta sig kommunalt.

 

Vi tar 150 kr/transportbox alt person -  obs: våra egenuppfödda hamstrar får alltid gratis transport. Vid flera transporter kan ev. rabatt diskuteras. Ev medpassagerare som vill agera transportör åt andras hamstrar måste ok:a detta med oss först.

Lämning/hämtning vanligtvis vid Hallonbergens Centrum på morgonen på utställningsdagen (kan bli väldigt tidigt) samt hämtning på kvällen (kan bli väldigt sent).

 

Övriga mötesplatser/tider och ev. övernattningar kan diskuteras. Obs att detta kan påverka transportpriset.

Vi ansvarar inte för ev. medföljande kassar, filtar etc och ev. transportkassar ska vara märkta med namn och telefonnummer. 

Rubrik 1

bottom of page