Till salu

Nóri från N-kullen

sta kull: se "planerade kullar".

Våra guldhamsterungar kostar 500 kr/st och våra kinesiska hamstrar kostar 400 kr/st. Då ingår registrerad stamtavla, skötselråd, engångstransport vid behov, lite bomaterial från "hemmaburen" för extra trygghet vid flytt samt övergångsfoder.  Äldre hamstrar kan ha reducerat pris, se aktuellt pris i varje annons.

Guldhamster, uppdaterat 2021-04-06

T-kullen

u: HofS Morgan le Fay, nf umb kh

e: Zoohyddans Ironside, dove kh

Dob: 2021-03-26

Intresselistan öppnar: 2021-04-09

Redo att flytta: 2021-05-01

Följ kullen: ironsidexfay

Om kullen: Det föddes 3 svarta (2 honor och 1 hane) samt 2 nf umb (1 hane och 1 hona). Vi behåller nf umb-hanen. 

Tema: GOT.

Övrigt: För tillfället finns 1 svart hane och 1 nf umb-hona tillgängligt, men detta kan ändras då vi kontaktar dem som skrivit upp sig på intresselista löpande.

U-kullen

u: Zoohyddans Septembro, champagne skp kh

‎e: Zoohyddans Frieslander, svart kh‎

Dob: 2021-03-27

Intresselistan öppnar: 2021-04-10

Redo att flytta: 2021-05-01

Följ kullen: frieslanderxseptembro

Om kullen: 2 överlevande ungar av 7 födda. 1 champagne hane och en 1 b/y-hane. 

Tema: Konstiga namn. 

Övrigt: Champagne-hanen är tingad.

HofS Morrigan

Född: 2020-06-11

Morrigan är en supersöt, snäll och aktiv, rolig tjej som gärna klättrar upp på armen när hon vill komma upp. Hon har fått en kull hos oss och flyttar gärna till en ägare/familj där hon får 100% uppmärksamhet. Hon är en okomplicerad hamster som är en typisk hona som hellre springer hinderbanor än gosar längre stunder. Vi vill inte att hon avlas på, men man får jättegärna vara intresserad av utställning och vi tar gärna med oss henne när utställningarna väl sätter igång. 200 kr.

HofS Lucky in Las Vegas

Född: 2020-05-27

Lucky är en nyfiken, glad och trevlig tjej som gärna vill vara med och även är vaken dagtid till viss del. Hon har fått en kull hos oss och vill gärna flytta till en familj som vill ha en snäll, okomplicerad förstahamster. 200 kr.

TILLGÄNGLIGA FODERVÄRDSHAMSTRAR:

HofS Targaryen Rhaegar, normalfärgad umb-hane, korthår, född 2021-05-08. 

Planerade och kommande kullar, se HÄR

Kinesisk hamster

Vi har vuxna individer till salu, även med avelsplats - kontakta oss för mer info. Våra kinesiska hamstrar kostar 400 kr.

Ibland har vi lite äldre guldhamstrar som vi inte ska använda i avel till salu. En lite äldre hamster har många fördelar - de är redan tama och deras personlighet är redan utvecklad. Man slipper en eventuellt jobbig tonårstid (som kommer ungefär lagom till att hamsterungen börjat acklimatisera sig till sitt nya hem). Vi lägger ut tillgängliga vuxna hamstrar här.

Fodervärd

Ibland söker vi fodervärdar till våra framtida avelshamstrar, både hanar och honor. Hör av dig för mer information! Obs: för att vara aktuell som fodervärd bör du bo i Stockholmsområdet.

Avelshanar

Vi lånar ibland ut våra hanar till betrodda uppfödare mot avgift. För närvarande är språngavgiften en unge ifall det är en intressant kombination som passar in i vårt avelsarbete alternativt 1.000 kr för utställningschampions och 500 kr för övriga hanar. När hamstern överstiger en viss ålder kan ev. reduktion av språngavgift ske.

Krav för att få låna avelshane är att din hona är minst 5 månader, utställd med lägst kvalitet 1 i standardklass, är registrerad i Svenska Hamstersällskapet eller SHF samt att du kommer att registrera ungarna i någon av föreningarna.

Rubrik 1