Till salu

Kinesik hamster-ungar

sta kull: se "planerade kullar".

Våra guldhamsterungar kostar 500 kr/st och våra kinesiska hamstrar kostar 400 kr/st. Då ingår registrerad stamtavla, skötselråd, engångstransport vid behov, lite bomaterial från "hemmaburen" för extra trygghet vid flytt samt övergångsfoder.  Äldre hamstrar kan ha reducerat pris, se aktuellt pris i varje annons.

Guldhamster

S-kullen

u: Catwoman, svart lh

e: HofS Kitaro, nf lh rex

Dob: 202103-05

Intresselistan öppnar: 2021-03-19

Redo att flytta: 2021-04-09

Följ kullen: kitaroxcatwoman

Om kullen: Enbart långhår i den vilfärgade- och svarta färgkategorin.

Namntema: Japanskt tema.

T-kullen

u: HofS Morgan le Fay, nf umb kh

e: Zoohyddan's Ironside, dove kh

Dob: 2021-03-07

Intresselistan öppnar: 2021-03-21

Redo att flytta: 2021-04-11

Följ kullen: ironsidexfay

Om kullen: Vi förväntar oss korthår i viltfärgade samt svarta färgkategorin med och utan umb. Även creme kan dyka upp.

Namntema: Riddare och adelsdamer.

För kommande kullar, se HÄR

Kinesisk hamster

Vi har vuxna individer till salu, även med avelsplats - kontakta oss för mer info. Våra kinesiska hamstrar kostar 400 kr.

Ibland har vi lite äldre guldhamstrar som vi inte ska använda i avel till salu. En lite äldre hamster har många fördelar - de är redan tama och deras personlighet är redan utvecklad. Man slipper en eventuellt jobbig tonårstid (som kommer ungefär lagom till att hamsterungen börjat acklimatisera sig till sitt nya hem). Vi lägger ut tillgängliga vuxna hamstrar här.

Fodervärd

Ibland söker vi fodervärdar till våra framtida avelshamstrar, både hanar och honor. Hör av dig för mer information! Obs: för att vara aktuell som fodervärd bör du bo i Stockholmsområdet.

Avelshanar

Vi lånar ibland ut våra hanar till betrodda uppfödare mot avgift. För närvarande är språngavgiften en unge ifall det är en intressant kombination som passar in i vårt avelsarbete alternativt 1.000 kr för utställningschampions och 500 kr för övriga hanar. När hamstern överstiger en viss ålder kan ev. reduktion av språngavgift ske.

Krav för att få låna avelshane är att din hona är minst 5 månader, utställd med lägst kvalitet 1 i standardklass, är registrerad i Svenska Hamstersällskapet eller SHF samt att du kommer att registrera ungarna i någon av föreningarna.

Rubrik 1

Contact

+46 709 419 409

©2018 by HamstersofSweden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now