HofS Jo' So Fine

HofS Isadis

Kinesik hamster-ungar

Till salu

sta kull: se "planerade kullar".

Guldhamster

****TINGAD**** HofS Jo'So Fine, normalfärgad korthårshona, som tyvärr inte passade för avel, söker nu sitt egna hem med mycket omvårdnad. J-girl, som vi kallar henne, är en väldigt snäll men lite blyg tjej. Hon kommer att bli en fantastisk kompis när ni väl lärt känna varandra. Hon är snabbt med på noterna och vill gärna aktiveras. J-girl blev 1 år den 13/11-20. 150 kr.

HofS Isadis, normalfärgad dom spot, ev sköldpadd, långhår, som blev 1 år den 11/11-20. Isadis är en stor, aktiv men trevlig, något bestämd tjej som precis haft en kull och behöver gå ner lite i vikt och därför söker någon som tycker att det vore kul att aktivera henne med mycket utetid och kanske olika "banor" i kartong etc. Hon är inte mycket för att ligga stilla och mysa.

150 kr.

Vi har just nu en kull som föddes 2020-11-22. Om 14 dagar, dvs 2020-12-06 vet vi ifall de klarar sig, hur många de är, vilket kön och vilken färg de är och de prestenteras med foton på vårt instagram. För att följa den kullen, följ oss eller #fjalarxlucky Enbart långhår i den kullen.

Kinesisk hamster

e. Mattis, dominant spot

u: Picus Jane Doe, agouti

Födda: 2020-09-16

Flyttredo nu. Det finns 1 agouti-hona (TINGAD) och 3 dom spot-hanar. Avelsplats finns! :)

Följ: #hofschineselitter4

400 kr.

Ibland har vi lite äldre hamstrar som vi inte ska använda i avel till salu. En lite äldre hamster har många fördelar - de är redan tama och deras personlighet är redan utvecklad. Man slipper en eventuellt jobbig tonårstid (som kommer ungefär lagom till att hamsterungen börjat acklimatisera sig till sitt nya hem). Kontakta oss för mer information!

Fodervärd

Ibland söker vi fodervärdar till våra framtida avelshamstrar, både hanar och honor. Hör av dig för mer information! Obs: för att vara aktuell som fodervärd bör du bo i Stockholmsområdet.

Just nu söker vi en fodervärd till en hona född 2020-06-11! Se mer info om henne - HofS Morgan le Fay - kallas Fay - här

Avelshanar

Vi lånar ibland ut våra hanar till betrodda uppfödare mot avgift. För närvarande är språngavgiften en unge ifall det är en intressant kombination som passar in i vårt avelsarbete alternativt 600 kr för utställningschampions och 400 kr för övriga hanar. När hamstern överstiger en viss ålder kan ev. reduktion av språngavgift ske.

Krav för att få låna avelshane är att din hona är minst 5 månader, utställd med lägst kvalitet 1 i standardklass, är registrerad i Svenska Hamstersällskapet eller SHF samt att du kommer att registrera ungarna i någon av föreningarna.

Rubrik 1

Contact

+46 709 419 409

©2018 by HamstersofSweden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now