Till salu

GULDHAMSTER

Just nu har vi inga guldhamstrar till salu, däremot har vi fodervärdshamstrar.

DVÄRGHAMSTRAR

Vi har tagit hand om rescue-dvärghamstrar som vi letar nya hem till. Dessa är hybrider av Rysk vintervit karaktär. Det finns nu endast en mycket trevlig och handtam hane - Benji - kvar i färgen "sapphire". 250 kr.  Glukostestad U.A och säljs med samma support som våra egenuppfödda hamstrar. Född 18 feb 2022.  Film på Benji här

AVELSHANE

Ibland lånar vi ut våra hanar till avel med andra uppfödares honor. Krav: Honan ska vara registrerad och utställd med lägst kvalitet 1. Ersättningen varierar beroende på utlånad hanes meriter och ifall stammen på honan passar in i våra egna avelsmål och är vanligtvis en unge (då är vi alltid nr 2 att välja unge efter uppfödaren), utbyte av avelshane alternativt ekonomisk ersättning. Låntagaren ansvarar för hämtning och lämning av hanen. För mer info, kontakta oss.

TRANSPORTER

Vi tar gärna med våra egenuppfödda hamstrar på utställning och detta är en tjänst vi tillhandahåller gratis till våra egenuppfödda hamstrar.

I mån av plats erbjuder vi transporter till/från utställningar för övriga personer med hamster. Detta kan vara ett bra sätt att kunna ta sig till en utställning dit det inte är så lätt att ta sig kommunalt.

 

Vi tar 150 kr/transportbox alt person. Vid flera transporter kan ev. rabatt diskuteras. Ev medpassagerare som vill agera transportör åt andras hamstrar måste ok:a detta med oss först.

Lämning/hämtning vanligtvis vid Hallonbergens Centrum på morgonen på utställningsdagen (kan bli väldigt tidigt) samt hämtning på kvällen (kan bli väldigt sent). Övriga mötesplatser/tider och ev. övernattningar kan diskuteras. Obs att detta kan påverka transportpriset.

Vi ansvarar inte för ev. medföljande kassar, filtar etc och ev. transportkassar SKA vara märkta med namn och telefonnummer. 

Rubrik 1