top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

2020 års första utställning imorgon! :-D

...och årsmöte för Svenska Hamstersällskapet! Detta hålls i Vretstorp Folkets Hus och vi kommer att ta med oss en hamster från en annan uppfödare som ska till Norge dit samt några hamstrar från Frozen som ska till sina nya ägare i Stockholm tillbaka. Även Marie med Chibi-chans hamsteruppfödning följer med i bilen!

Trist nog har SHF utställning samma dag med danska domare. Hade varit roligt att delta, men årsmötesutställningen går först :-)


Totalt har vi med oss fem hamstrar från vår egna uppfödning; HofS Jo' So Fine (J-girl), HofS Isolfur, HofS Isadis, HofS Idunn och HofS Ifjungur. K-kullen är tyvärr en vecka för små för denna utställning - typiskt!


Idunn och Ifjungur äger vi ju inte själva, utan dem tar vi med oss som en service åt våra hamsterköpare :) Idunn har varit hos oss sedan i helgen, men Ifjungur kommer först ikväll.


Dessutom kommer några andra hamstrar från vår uppfödning och även en duprasi att ställas ut av sina ägare - superkul! Samt vår delägda avelshane BBeauty's Alasco, som bor hos Zoohyddans. Det kommer att bli så spännande för det är den första utställningen någonsin för för I- och J-kullen - iiiih!


To be continued!! ;-)

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page