top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Corona & reviderade avelsplaner

...ställde ju till det en del. Inget Houten=inga nya avelsdjur, och inga utställningar på hela våren. I dagsläget hoppas vi att Hamstersällskapets SM på Solvalla sista helgen i augusti blir av. Det kommer dock att bli svenska domare i år pga just osäkerheten ifall utländska domare ens vill/får resa till Sverige.


I skrivande stund har iaf J-girl fått sin kull och vi väntar med spänning på att se hur många som överlevt. Hon gick upp 60 gram och var väldigt stor, men det var en svår förlossning som satte igång lite i förväg, vilket vi tror beror på ett stort antal ungar. Så vi tror att många ungar dessvärre strök med det första dygnet.


Nu är hon dock piggare men vi vill inte störa henne för att riskera något och ser fram emot fredagen den 15 maj då de förhoppningsvis öppnat ögonen och vi kan se vilka färger och kön det blivit! :-D Vi hoppas så klart på uuuuuuuumb!!!!


Genie är parad med Timansfallets Conn, en silvergrå hane, men det är lite storleksskillnad och Conn hade måttligt intresse, så vi är osäkra på ifall parningen tagit. Genie har gått upp i vikt, men det kan de ju göra även vid skendräktighet. Så vi får vänta och se, helt enkelt.


ifall det inte blir något så kommer hon att paras om med vår nya hane; BBeauty's Ostyn, en korthårig nf som bär på långhår. "Osten" kommer från en annan svensk uppfödare och är ca 1 år gammal med nya, spännande linjer för vår uppfödning!


Isadis kommer att paras med Kettil inom kort & näst på tur står Katalin och Kaylie. Blir en spännande sommar!

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page