top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Dewalt + Monday= True?
Tyvärr gick ju Avior's Cheap Monday tom när hon parades med Bob (HofS Quentin), något som jag inte blev direkt förvånad över då Bob är över 1,5 år. Men pga av hans fantastiska temperament (en riktig chill och mysig hamster som kan ligga i sin ägarens knä i över en timme och sova) samt att han hela sin livstid haft en fantastisk långhårspäls som är lång även på ryggen, så var det värt ett försök!


Nu vågar jag dock inte låta tiden gå för Monday, så jag hade äran att låna hem Mapilamis Dewalt, en silvergrå långhårshane, OCKSÅ med fantastisk långhårspäls och ett "chill" temperament och i onsdags fick de till det.


Så nu hoppas vi på att det blir bebisar den 17/9. Intresselistan - dvs det finns ingen fysisk intresselista för er att skriva upp er på, utan ni hör av er till mig så skapar jag min egna lista - öppnar när ungarna fyllt 2 veckor, dvs den 1 oktober, samma dag som SHF har sitt SM. Jag hoppas att det är ett gott tecken!


Idag, lördag, ska vi till Eva (IG: @evasfluffisar) och titta till Kharma & Kips bebisar (Puukiipijä). Tidigare i veckan var de 11 st och av det jag har sett verkar det finnas 3 dove, 1 cinnamon, 1-2 svarta och resten Nf. Jag kommer hjälpa Eva med en första könsbestämning och fotografering. När de är 3,5 vecka kommer jag att göra ytterligare kontroll då de ska könssepareras.


Uppdatering kommer på instagram, då jag ska på fest nu i kväll och inte har åtkomst till dator. Vid intresse för denna kull kontaktar ni Eva Carlsson på Evasfluffisar direkt.5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page