Sök
  • Tina

Hamsterbebisboom


Just nu har vi tre kullar hemma. N-kullen, som fyller 4 veckor imorgon, O-kullen - där det föddes 4 ungar - och P-kullen med 10 hamsterungar från start.


N-kullen bestod enbart av två ungar, så där kommer vi att behålla avelsrätten på båda två själv och familjer för dem att bo hos är redan hittade.


O-kullen är en korthårskull som vi tror består av rost och normalfärgade.


P-kullen kommer nog att bestå av svart och normalfärgat och blir en långhårskull.


O- och P-kullen är dock så unga, så de är fortfarande inne i den kritiska 2-veckorsperioden. Det är därför först när ungarna är 14 dagar gamla och har öppnat ögonen som vi börjar ta emot intresseanmälan.


Då vill vi att ni går igenom denna hemsida först. Vi vill inte sälja till personer som tänkt ha gallerbur - varför finns att läsa på annan plats - eller som kanske inte riktigt förstått att guldhamstrar är nattdjur och rätt "tråkiga" husdjur, om man inte lägger ner tid och energi på dem :)

157 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi håller tummarna för Catwoman!

Vi gjorde en liten sista check av Catwoman aka Cattis igår. Hon är beräknad om två dagar och har gått upp 53 gram och ser väldigt dräktig ut, så nu håller vi bara tummarna för att allt går bra! I Cat

J-girl har ungar!

J-girl var egentligen beräknad till att föda natten mellan måndag och tisdag, men på måndag eftermiddag upptäckte jag att hon hade ungar i boet när hon skulle få lite stärkande färskmat inför nattens

SM 2020