top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

I-, J- och K-kullen!

Min förhoppning att uppdatera bloggen varje vecka har ju inte gått så bra - lol!

Men det har varit fullt upp med 3 kullar väldigt tätt och jul- och nyårshelger. Caudry och Chessy gick tyvärr även tomma detta sista försök och får nu njuta av sina pensionärsliv :)

Från I- och J-kullen har vi exporterat till Norge, så det ska bli kul att följa dem där. K-kullen levererades förra helgen och denna helg kommer Katalin att flytta till sin fodervärd Eva.


Nu framöver kommer vi bara att fokusera på att utvärdera och meritera våra "keepers" under de följande månaderna. Nästa utställning blir årsmötesutställningen 25/1-20!


Ang framtidsplaner så har vi beslutat oss för att ev. ta en andra och sista kull på Genie och det lutar mot att vi testar att para med Zoohyddan's Balthazar, men detta blir efter att Genie fått sin viloperiod såklart.


HofS Ceylon har blivit pappa till en jättefin kul med bl. a gul umb tillsammans med Zoohyddans Final Frontier hos hamsteruppfödaren Zoohyddans. HofS Hileah är parad och har växande bulor. Hon är beräknad till den 23/1. Dessa ungar föds alltså hos CoffeeBreak's, men vi kommer ev. att ta en unge härifrån :-D


På bild ser ni vår keeper HofS Isadis! <3


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page