top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

Nattlig dejt mellan Caudry & Balthazar!

I natt vid 2-tiden parades Caudry och Balthazar, så vi får hoppas att han "nådde" upp och att det tog sig ;-D


Vi ser verkligen fram emot denna kombinationen och det skulle vara så roligt om det blev ungar nu, för då skulle de vara tillräckligt gamla för att ställas på SM & NM i augusti och förhoppningsvis hinner Caudry komma i form till att själv delta!


Efter en (levande) kull kommer Caudry att övergå i fodervärd Evas ägo och ev. kommer att hon att paras ytterligare en gång efter SM och när tre månader gått emellan. Tilltänkt hane då är BBeautys Forma (aka Monster) och då blir det 100% långhår i kullen :-)


Vi har redan ett antal intressenter i kö, men man vet ju aldrig hur det utvecklas, så alla intresserade är välkomna att höra av sig - vi förbehåller oss nämligen rätten att välja ut lämpligaste hemmet, så vi kör inte med någon "först till kvarn"-urval.


Vid 4 veckors ålder kommer vi att höra av oss till alla på intresselistan och är man fortfarande intresserad väljer man unge av de som finns tillgängliga och lägger en handpenning på halva köpesumman som inte återfås vid ånger. Leverans sker vid 5 veckors ålder. Vi erbjuder full support och ställer även upp som hamstervakt ifall det skulle behövas.


Beräknad födsel för BalthazarxCaudry-kullen: 14 juni.

Koll av kön o färger: 28 juni.

Bokning: 13-14 juli.

Leveransklara: 19 juli.


Pappas stamtavla:


Mammas stamtavla:24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page