Sök
  • Tina

Resultat SHF Vretstorp 26/9-20Resultaten från lördagens utställning i Vretstorp ligger ute på SHFs hemsida nu, i stamboken, rättare sagt. Vi anmälde fyra guldhamstrar - samtliga juniorer - varav tre uppfödda av oss och en inköpt. Guldhamstrarna ställdes enbart ut i standardklas.s, eftersom vi tycker att Pet-klass ska vara förunnat icke-uppfödarna :) I SHS får t ex reggade uppfödare inte ställa ut i Pet-klass.


Vi ställde dessutom ut tre kineser som vi fött upp själva, den första kullen vi hade. Desa ställdes ut i både standard- och pet-klass, eftersom SHF kräver utställningsmeriter för både pet och standard när man ska bli reggad uppfödare för en art oavsett om man är registrerad uppfödare av en annan art eller ej.


Dessutom ställdes två guldar och en kines ägda av andra men uppfödda av oss ut på utställningen.


Resultat guldhamstrar

HofS Morrigan, kvalitet 1, cert, Bästa Junior-1

Catwoman, kvalitet 1, cert, Bästa junior-2

HofS Morgan Le Fay, kvalitet 1, ck, Bästa korthår

HofS Lucky In Las Vegas, kvalitet 1


Uppfödda av oss men ägda av andra:

HofS Idunn, kvalitet 1, CK, Bästa senior-4, Pet A

HofS Kettil, kvalitet 1, Pet AB (pga stor)


Resultat Kinesisk hamster:

HofS I Want To Break Free, kvalitet 1, Pet A, HP Bästa kineshuvud i standardklass

HofS We Are The Champion, kvalitet 1, Pet A

HofS Dragon Attack, kvalitet 1, Pet A, HP i Pet: Pigga ögon


Kines uppfödd av oss men ägd av annan:

HofS Don't Stop Me Now: kvaliet 2 och Pet: AB: Det visade sig att han saknade tår och vare sig vi eller Komorebis hamstrar, som äger honom, har noterat detta förut. Vi vet inte om det är medfött eller att det är något som hänt vid födseln då mamman gnagt navelsträngen. Komorebis har erbjudits en ersättningshamster, men eftersom de fäst sig vid honom så har de än så länge tackat nej :)
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi håller tummarna för Catwoman!

Vi gjorde en liten sista check av Catwoman aka Cattis igår. Hon är beräknad om två dagar och har gått upp 53 gram och ser väldigt dräktig ut, så nu håller vi bara tummarna för att allt går bra! I Cat

J-girl har ungar!

J-girl var egentligen beräknad till att föda natten mellan måndag och tisdag, men på måndag eftermiddag upptäckte jag att hon hade ungar i boet när hon skulle få lite stärkande färskmat inför nattens