top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

SIHS-uppdraget gick fint!

Jag stod i Hamsterföreningens monter mellan 17-23 både torsdag och fredag, fast vi fick gå lite tidigare på torsdagen då Agria inte ville att besökarna skulle "distraheras" på sin väg ut efter sista showen. Vi fick "middagsbiljetter" och det bjöds på pasta och köttfärssås på torsdagen samt lasagne på fredagen. Det var god stämning och många som kom fram och titade på hamstrarna, som fick turas om att vara uppe på dels "agilitybanan" eller på det bordet där det skulle ha varit "gerbilrace", men de rören var inte på plats under de dagar jag var där, så vi ställde dit ett hjul från exempelburen som Nika tagit med sig, så de fick springa av sig lite istället för att bara sitta i transportboxen.


På torsdagen hade jag med mig HofS Vicious Delicious (Vide), en långhårig sobelhona, CoffeeBreak's Capone, en långhårig silvergrå hane, HofS XOXO, en normalfärgad långhårig hona, robbe-hanen Sherlock från England samt två Campbellsbröder från Geishas.


På fredagen fick Capone följa med igen samt BBeauty's Grimmreaper, en normalfärgad korthårig guldhamster, en Campbellhane - Valinors Jungle Bird - samt ett robbe-par från Frozen & Catata's. Hundprofilen Fredrik Steen kom förbi och spanade in djuren och fick miniföreläsning om de olika arterna.


Samtliga hamstrar skötte sig fint, och även Emma Sederlins fina gerbiler. Emma har uppfödningen Journey's. På fredagen var även Eva där med fodervärdshamster Kharma och Plopp - det var kul att se dem igen. Plopp är Kharmas dotter och Tarragonas kullsyster. Pappa är Kip (Puukiipijä), som även är pappa till A2-kullen som är aktuell just nu.


BBeauty's Grimmreaper, korthårig normalfärgad hane

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page