top of page
Sök
  • Skribentens bildTina

SM 2020
SM 2020 i Solna i Svenska Hamstersällskapets regi gick av stapeln nu i lördags den 10 oktober. Jag var även med i arrangörsgruppen, så det var mycket jobb både före och efter. Jag satt även som skrivare åt Ingunn Opheim, som dömde campbells och kinser. Det är alltid lika roligt att sitta skrivare för Ingunn då hon är mycket kunnig och vi har ett bra "flow" tillsammans. Fast när jag tänker efter så gäller det samtliga domare i SHS, vilket jag är grymt tacksam och imponerad över. Jag har inte haft äran att sitta som skrivare åt SHF ännu förutom vid ett tillfälle och då för en mycket trevlig finsk domare :)


Nåväl, det var väldigt spännande och HofS resultat blev som följer:


BIS-3 och BIR-1 Guldhamster: HofS Kitaro, nf rex lh

BIR-2 Guldhamster HofS Jano, nf kh

Bästa uppfödargrupp Guldhamster; HofS Kira, HofS Kaylie, HofS Klara och HofS Lucky in Las Vegas!


Det var en hård domare som enbart delade ut ca 12 cert av standardguldarna - totalt var det ca 60 guldar anmälda, men några blev strukna, så jag vet inte hur många som ställde upp till slut, men tror det var runt 57-58 st, vilket är en ansenlig summa.


Av mina fyra anmälda kinser gick det bäst för HofS Dragon Attack, som fick cert och fin kritik, men jag ser med tillförsikt framåt då kineskull 4 ser väldigt lovande ut och korv-kullen tror jag kommer att växa på sig! :-D


Nu ser vi fram emot SHFs SM i Nyköping den 7 november och därefter blir det SHS julshow i Kumla den 28/11!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page